Tés Kasalametan Pangan & Solusi | Telp: +86 20 3947 9163
  • PANUKSARAAN & PEREMBANG
    LEBIH 10 TAUN

    Rupa-rupa jinis uji coba antibiotik
    Tés Tunggal | 2 sénsor | 3 sénsor | 4 sénsor
    Peraturan EU / RU / US / CN - OEM / ODM
  • Tés gancang pikeun résidu antipirus

    Sederhana & Gampang Dianggo, 8 Mnt Pikeun Hasil
    Nolak: β-laktam, Tetracyclines, Sulfonamides, Lincolnomycin, Aflatoxin M1, Cefalexins, Chloramphenicol jsb, dina nginum susu
    WhatsApp: + 86 137 6076 3792
  • KESELAMATAN MAKANAN, MASALAH DUNYA
    Detiksi Mikrobiologi

    Kantun, Gampang, Gancang, Henteu aya prosedur rumit, Terpercaya
    Ngajaga kaamanan pangan anjeun ku cara anu gampang
    Pelat Cacah Mikrobia
Kasalametan Pangan, Masalah Dunya
At BALLYA, Kami salawasna nyayogikeun kualitas luhur aliran gurat Tés Kasalametan Pangan ka mitra sareng konsumén urang pikeun nangtayungan sareng ningkatkeun kasalametan tuangeun sadunya. Kami jasa pikeun sagala rupa industri susu, olahan pangan, ngolah daging, pakan & sisikian, inuman, kadaharan ti laut, madu, sareng sajabana Kami mérek global, jaringan distribusi di saluruh dunya, kami paduli naon anu anjeun pikahariwangeun sareng nyiptakeun produk anu langkung saé pikeun nyegah kontaminasi pangan !

Aplikasi Produk BALLYA Kanggo

susu-tés-kit
Tés susu
Pangujian susu pikeun antibiotik dina susu
eupan-sisikian-gancang-tés
Tuang & sisikian
Tés Tuang dina deteksi tegalan Aflatoksin B1
kit-madu-gancang-uji-kit
Tés Madu
Uji Narkoba ngadeteksi antibiotik dina madu
tés-tés
Tés Endog
Tés Endog pikeun résidu ubar dina endog
tés péstisida
Tés Péstisida
Kit Uji Péstisida pikeun deteksi résidu péstisida dina buah, sayuran
Tentang Kami
BALLYA, nu biotéhnologi parusahaan, museur kana bidang biologis sareng médis sareng téknologi canggih lengkep pikeun panilitian & pamekaran, pembuatan sareng pasar produk-produk anyar & ningkat.

Salami 11 taun pamekaran, ayeuna, urang gaduh laboratorium standar sareng pusat R&D pikeun damel sareng damel bareng sareng seueur paguron luhur, lembaga panilitian, perusahaan lokal sareng asing pikeun sababaraha proyek ka hareup anu inovatif.
Tambih deui
logo ballyabio

Produk Artikel

© hak cipta 2020 - BALLYA dicadangkeun.
amploptelepon-teleponpeta-kamajuan LinkedIn facebook Pinterest youtube rss twitter Instagram facebook-kosong rss-kosong dikaitkeun-kosong Pinterest youtube twitter Instagram