Testi & Zgjidhjet e Sigurisë Ushqimore | Tel: +86 20 3947 9163
 • HULUMTIMI & ZHVILLIMI
  Mbi 10 VJET

  Komplet testesh të llojeve të ndryshme të antibiotikëve
  Test i vetëm | 2 Sensorë | 3 Sensorë | 4 sensorë
  Rregullorja BE / RU / SHBA / CN - OEM / ODM
 • Test i shpejtë për mbetjet antibiotike

  E thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur, 8 minuta për rezultate
  Refuzoni: β-laktamet, Tetraciklinat, Sulfonamidet, Lincomycin, Aflatoxin M1, Cefalexins, Chloramphenicol etj, në qumësht të pijshëm
  Çfarë është App: + 86 137 6076 3792
 • SIGURIA E USHQIMIT, ÇSSHTJA BOTRORE
  ZBULIMI MIKROBIAL

  Thjesht, lehtë, shpejt, pa procedura komplekse, të besueshme
  Për të mbrojtur sigurinë tuaj të ushqimit me një mënyrë të thjeshtë
  Pllaka të numërimit mikrobial
Siguria e Ushqimit, Çështja Botërore
At BALLYA, ne gjithmonë ofrojmë cilësi të lartë rrjedha anësore Testi i Sigurisë Ushqimore për partnerët dhe klientët tanë për të mbrojtur dhe përmirësuar sigurinë e ushqimit në të gjithë botën. Ne shërbejmë për industri të ndryshme të qumështit, përpunimit të ushqimit, përpunimit të mishit, ushqimit dhe drithërave, pijeve, ushqimeve të detit, mjaltit, etj. Ne jemi markë globale, rrjet shpërndarës në të gjithë botën, ne kujdesemi për atë që ju shqetësoni dhe krijojmë produkte më të mira për parandalimin tuaj të kontaminimit të ushqimit !

Aplikimi i Produkteve BALLYA Për

kit-testimi i qumështit
Testi i qumështit
Testimi i Qumështit për antibiotikët në qumësht
ushqim-kokërr-testim i shpejtë
Ushqimi & Kokrra
Testi i ushqimit në zbulimin e fermës Aflatoksina B1
komplet testimi i shpejtë i mjaltit
Test mjalti
Testi i Barnave zbulon antibiotikë në mjaltë
testimi i vezëve
Testet e vezëve
Testet e vezëve për mbetjet e ilaçeve në vezë
testimi i pesticideve
Testi i pesticideve
Kompleti i Testimit të Pesticideve për zbulimin e mbetjeve të pesticideve në fruta, perime
Rreth nesh
BALLYA, bioteknologjia kompani, fokusohet në fushën biologjike dhe mjekësore me teknologji të përparuara të plota për kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e produkteve të reja dhe të përmirësuara.

Gjatë 11 viteve të kaluara të zhvillimit, sot, ne kemi laborator standard dhe qendra R&D për punë dhe bashkëpunojmë me shumë universitete, institute kërkimore, kompani vendore dhe të huaja për disa projekte të ardhshme që janë novatore.
më shumë
logo ballyabio

Produkte Featured

© e drejta e autorit 2020 - BALLYA e rezervuar
zarfcelular-celularHarta-marker linkedin facebook Pinterest youtube rss Cicëroj instagram facebook-bosh rss-bosh i lidhur-bosh Pinterest youtube Cicëroj instagram