Тест и решенија за безбедност на храна Тел: +86 20 3947 9163
 • ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ
  НАД 10 ГОДИНИ

  Комплет за тестирање на разни видови антибиотици
  Единствен тест | 2 сензори | 3 сензори | 4 сензори
  ЕУ / РУ / САД / ЦН Регулатива - ОЕМ / ОДМ
 • БРЗ ТЕСТ ЗА АНТИБИОТИЧКИ ОСТАНДИ

  ЕДНОСТАВНО И ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА, 8 МИНОВИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ
  Одбијте: β-лактами, тетрациклини, сулфонамиди, линкомицин, афлатоксин М1, цефалексини, хлорамфеникол итн., Во млеко за пиење
  WhatsApp: + 86 137 6076 3792
 • БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА, СВЕТСКО БРОЈ
  МИКРОБИЛНО ОТКРИВУВАЕ

  Едноставно, лесно, брзо, без сложени процедури, сигурни
  За да ја заштитите безбедноста на храната на лесен начин
  Плочи за пребројување на микроби
Безбедност на храната, светско прашање
At БАЛИЈА, ние секогаш обезбедуваме висок квалитет страничен проток Тест за безбедност на храна до нашите партнери и клиенти за заштита и подобрување на безбедноста на храната во целиот свет. Ние сервисираме разни индустрии за млечни производи, преработка на храна, преработка на месо, храна и жито, пијалоци, морски плодови, мед, итн. Ние сме глобален бренд, дистрибутивна мрежа низ целиот свет, се грижиме за што се грижите и создаваме подобри производи за да спречите контаминација на храна !

Апликација за производи на BALLYA за

добиточна храна-брзо-тестирање
Храна и жито
Тест за добиточна храна на откривање на фарма Афлатоксин Б1
комплет за мед-брзо-тестирање
Тест за мед
Тест за лекови откривање антибиотици во мед
јајца-тестирање
Тестови за јајца
Тестови за јајца за остатоци од лекови во јајца
пестициди-тестирање
Тест за пестициди
Комплет за тестирање пестициди за откривање на остатоци од пестициди во овошје, зеленчук
За нас
БАЛИЈА, биотехнологија компанија, се фокусира на биолошкото и медицинското поле со целосни напредни технологии за истражување и развој, производство и продажба на нови и подобрени производи.

Во текот на изминатите 11 години развој, денес, имаме стандарден лабораториски и R&D центар за работа и соработуваме со многу универзитети, истражувачки институти, локални и странски компании за некои идни проекти кои се иновативни.
Повеќе
лого на ballyabio

Избрана Производи

© авторски права 2020 - БАЛИЈА резервиран
коверттелефон-телефонмарка-маркер Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram