Tes & Solusi Keamanan Panganan | Telp: +86 20 3947 9163
  • Panaliten & PEMBANGUNAN
    Liwat 10 taun

    Macem-macem jinis test kit antibiotik
    Tes Tunggal | 2 Sensor | 3 Sensor | 4 Sensor
    Peraturan UE / RU / US / CN - OEM / ODM
  • TEST RAPID KANGGO RESIDU ANTIBIOTIK

    Sederhana & Gampang Guna, 8 MUNG KANGGO HASIL
    Nolak: laktat β-laktat, Tetracyclines, Sulfonamides, Lincolnomycin, Aflatoxin M1, Cefalexins, Chloramphenicol lsp, nalika ngombe susu
    Tampilan Whatsapp: + 86 137 6076 3792
  • KESELAMATAN panganan, masalah donya
    Deteksi MICROBIAL

    Cukup, Gampang, Cepet, Ora ana prosedur sing rumit, Bisa dipercaya
    Kanggo nglindhungi keamanan panganan kanthi cara sing gampang
    Pelat Cacah Mikro
Keamanan Panganan, Masalah Dunia
At BALLYA, kita mesthi nyedhiyakake kualitas tinggi aliran sisih Tes Keamanan Panganan kanggo mitra lan pelanggan kanggo nglindhungi lan ningkatake keamanan panganan ing saindenging jagad. Kita ngladeni macem-macem industri susu, ngolah panganan, ngolah daging, pakan & gandum, omben-omben, panganan laut, madu, lan liya-liyane. Kita minangka merek global, jaringan distribusi ing saindenging jagad, kita peduli karo prihatin lan nggawe produk sing luwih apik kanggo nyegah kontaminasi panganan !

Aplikasi Produk BALLYA Kanggo

kit tes-susu
Tes susu
Tes Susu kanggo antibiotik ing susu
pakan-gandum-cepet-pengujian
Pakan & Gandum
Tes Panganan ing deteksi farm Aflatoxin B1
kit tes-madu-cepet
Tes Madu
Tes Obat ndeteksi antibiotik ing madu
pangujian endhog
Tes Endhog
Tes Endhog kanggo ampas obat ing endhog
pangujian pestisida
Tes pestisida
Kit Uji Pestisida kanggo deteksi residu pestisida ing woh-wohan, sayuran
Babagan awake dhewe
BALLYA, ing bioteknologi perusahaan, fokus ing bidang biologis lan medis kanthi teknologi canggih kanggo riset & pengembangan, pabrik lan pasar produk anyar & sing luwih apik.

Sajrone pembangunan 11 taun kepungkur, dina iki, kita duwe pusat laboratorium lan R&D standar kanggo kerja lan kerja sama karo akeh universitas, lembaga riset, perusahaan lokal lan manca kanggo sawetara proyek mbesuk sing inovatif.
More
logo ballyabio

Products Featured

© hak cipta 2020 - BALLYA dilindhungi undhang-undhang
amploptelpon-telponpanandha map linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-blank duwé pranala pinterest youtube twitter instagram